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[생선숯불구이] 비린내 1도 없이 숯불에 생선굽는 방법 | 조기숯불구이 & 갈치숯불구이 How To Grill…

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작성자 쿠킹 플러스Cooking P… 작성일21-01-11 00:00 조회110회 댓글0건

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1) 생선, 숯불을 준비해요.
2) 생선의 비늘, 내장, 지느러미등을 정리해주세요.
3) 함께 구울 채소를 준비해주세요.
마늘, 새송이버섯, 토마토, 아스파라거스, 양파 등 집에 있는 채소 O.K.
4) 석쇠에 올린 생선에 소금, 후추, 기름 순서로 뿌려주세요.
5) 생선은 약한 불에 은은하게 굽어야 겉은 타지않고 속까지 잘 익어요.
뒤집어가면서 불조절을 하면서 구워주시면 됩니다.
6) 채소류는 빨리 익기 때문에 생선이 거의 다 익어갈 때 올려주시면 함께 드시기 딱 좋아요.

1) Prepare fish and charcoal fire.
2) Clean the fish scales, intestines, and fins
3) Prepare vegetables to grill together.
Garlic, king oyster mushrooms, tomatoes, asparagus, onions, etc. O.K.
4) Spread the fish on the grill in order of salt, pepper, and oil.
5) Fish should be baked gently over low heat so that the outside does not burn and is well cooked to the inside.
Turn over and bake while heating.
6) Vegetables are cooked quickly, so if you put them on when the fish is almost cooked, it's perfect to eat together.

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