butter종류

페이지 정보

profile_image
작성자자연산홍어젓 조회 7회 작성일 2022-01-17 23:28:30 댓글 0

본문

가격 차이가 7배!!?! 과연 맛도..? 버터 어디까지 써봤니 / Everything about Butter

안녕하세요 슈가풀 입니다 :D

이번 콘텐츠는 제과 제빵의 기본 중의 기본!
버터에 대한 모든 것을 담은 버터 총정리 영상을 준비했습니다
평소 버터에 관한 질문들이 많았는데요
가염버터와 무염버터의 차이!
00버터 대신 @@버터를 사용해도 되는지!
등등 총 9종의 버터를 비교 설명하면서
평소 여러분이 궁금해하셨던 점들을 싹 해결해드릴게요^♡^
버터 영상 보시고 모두 버터 마스터 하시길~!~!


궁금한 부분은 댓글로 남겨주시면

성심성의껏 답변 달아드리겠습니다!

감사합니다!



Facebook : https://www.facebook.com/dalcomchef/
Facebook Group : https://www.facebook.com/groups/dalbodre
슈가풀 SUGARFUL : 안녕하세요 슈가풀입니다! 엘르앤비르고메버터 가격이 누락되있어서 알려드립니다! 500g 기준 9300~13500원입니다! :D
JENNI K. : 진짜 유용한 컨텐츠에요! 버터 리뷰는 거의 없어서 새로운 물품은 선뜻 사기가 어려웠는데 리뷰해주셔서 도움이 되었어요 감사합니다
h퍼즐 : 저는 고메버터쓰고있는데 이렇게 다른버터들이랑 같이 보니 차이점도 알게되고 좋네요:)
버터에대해서 모르는 부분을 많이 알아가게되네요!! 감사합니다:)
Sungae Lee : 와 진짜 ㅋㅋㅋ 평소에 궁금해도 직접 비교하기 어려운 버터들을 이렇게 비교해주시다니!! 감사합니당
준 : 우와 안써본건 당연하고 몰랐던 버터종류가 많네요! 구움과자로하면 차이가 더 줄어든다고 하니 연습할땐 저렴한버터로 열심히 구워야겠어요
뭔가 풍미가 많이 떨어질까봐 걱정됐는데ㅋㅋ 유용한 영상 감사합니다

나에게 필요했던 버터크림 모음(프렌치,저먼,이탈리안,스위스) /Buttercream compilation (French,German,Italian,Swiss)

조꽁드의 베이킹클래스 바로가기 https://bit.ly/3ww7HS4

원하시는 분이 있으신거 같아서 버터크림 모음도 만들어 보았습니다. ^^
이 번 에디션은 프렌치 버터크림, 저먼 버터크림, 이탈리안 머랭 버터크림, 스위스 머랭 버터크림 이 포함되었습니다.
케이크나 컵케이크의 프로스팅으로 또 각종 디저트의 필링 용으로 널리 쓰이는 대표적인
버터크림입니다.
물론 저의 예전 영상중 러시안 버터크림과 아메리칸 버터크림, 또 연유 버터크림이 있지만..아쉽게도 제외 되었습니다.

♥ ︎ 버터 크림 보관 방법
버터 크림을 밀폐 용기에 넣거나 푸드랩으로 볼을 단단히 덮은 다음 냉장 보관하세요..
미국식 버터 크림과 달리 비디오의 모든 버터 크림은 달걀 노른자 거품 또는 달걀 흰머리 머랭을 기반으로하기 때문에 1 주일 이내에 사용해야합니다. (아메리칸 버터 크림의 경우 냉장고에서 최대 2 주간 보관할 수 있습니다.)
사용하기 전에는 냉장실에서 꺼낸 후 잠시 실온에 놔 두세요.
크림이 풀리면 핸드믹서로 가볍게 휘핑하거나 골고루 저어 주면 질감이 회복됩니다.
냉동실에 보관 한 경우, 일단 먼저 냉장고로 옮겨 하루밤 정도 놔 두세요. 냉장실에서 천천히 해동되게 놔두세요. 그런 다음 앞에서 말한 과정대로 하세요.

레시피는 영상의 자막을 참고해 주시기 바랍니다.

00:01 프렌치 버터크림 (French Buttercream)
파타봄브 기법으로 만든 노른자 크림에 버터를 넣고 휘핑 한 것 입니다.
파타봄브란 휘핑한 노른자에 뜨거운 설탕 시럽을 부으면서 휘핑해 크림을 만드는 것입니다. 고소하고, 부드럽고, 깊은 맛이 납니다.
보통 각종 디저트 즉 마카롱, 슈, 에클레어, 밀페유, 오페라케이크등 의 필링용으로 사용합니다. 이 버터크림을 사용한 영상은 아래를 클릭하세요.
오페라케이크 :


03:07 저먼 버터크림(German Buttercream)
저먼 버터크림은 크림화한 버터에 파티시에크림 (패스츄리 크림)을 추가하여 만든 크림입니다. 바닐라 향이 풍부해서 자꾸 찍어 먹게 되는 크림입니다. 이 크림은 무슬린 크림 이라고도 잘 알려져 있습니다. 바로 오리지날 프레지에 케이크에 들어가는 크림이에요.
마카롱,슈,컵케이크, 케이크 등에 사용할 수 있습니다.
제가 만든 레시피는 케이크 아이싱용으로 쓰기 위해 버터의 양을 늘렸습니다. 아이싱용으로도 아주 좋았답니다. 이 버터크림을 사용한 영상은 아래를 클릭 하세요.
바닐라 레트로 케이크 :


08:25 이탈리안 머랭 버터크림 (Italian Meringue Buttercream)
휘핑한 흰자에 118도로 끓인 설탕 시럽을 부어가면서 머랭을 만든 후 버터를 넣으면서 계속 휘핑하여 만든는 버터크림 입니다. 색은 밝고, 부피는가볍게 휘핑되며, 질감은 실크 같아요. 마카롱, 케이크, 컵케이크 등에 사용합니다. 그리고 버터크림 꽃을 만들때도 사용감이 좋아요. 이 버터크림을 사용한 영상은 아래를 클릭 하세요.
핑크벨벳 케이크 :


10:25 스위스 머랭 버터크림
흰자에 설탕을 넣고 녹이면서 중탕으로 50~60℃ 까지 데운후
머랭을 올립니다. 그리고 버터를 넣으면서 계속 휘핑합니다.
많이 달지 않고, 부피감이 있고, 가볍고, 깨끗한 느낌의 버터크림이 완성됩니다. 질감이 좋아서 케이크 아이싱으로 아주 적합하고, 또한 버터크림 장식용으로 아주 좋습니다.
이 버터크림을 사용한 영상은 아래를 클릭 하세요.
크리스마스 케이크 :


I think many people want me to make a buttercream compilation. ^^
This edition includes French buttercream, German buttercream, Italian meringue buttercream, and Swiss meringue buttercream.
This cream is for filling cakes, cupcakes or desserts.
If you add flavors such as chocolate or coffee based on these creams,
You can make your own cream.
Of course, there are Russian buttercream, American buttercream, and Condensed milk buttercream in my previous video. But it was excluded at this time. I will introduce another buttercream and edit them together someday. ^^

♥︎ How to store the buttercream
Put the buttercream in the airtight container or cover the bowl tightly with cling film and then refrigerate it. Absolutely, not recommended keeping at room temperature.
Unlike the American buttercream, It must be consumed within 1 week since all buttercreams in the video are based on egg yolk foam or egg white meringue. (In the case of American buttercream, you can keep it up to 2 weeks.)
When removing the frosting from the fridge, give it a moment to return to room temperature before use. When the cream is loosened, just whip or stir again lightly to retain its consistency and then use it.
If you kept it in the freezer, transfer to the fridge and leave it overnight to reduce the temperature shock. It will thaw slowly.
And then follow the process that I mentioned.


For the recipe, please refer to the subtitles in the video.

00:01 French Buttercream
It is whipped butter in egg yolk cream made with the 'Pate Bombe' method.
'Pate Bombe' is whipping egg yolk by pouring hot sugar syrup gradually. It has a savory, creamy, deep taste.
It is usually used for filling various desserts such as macarons, Puffs, Mille-feuille, and Opera cake. Please click the video link below to use this buttercream.
Opera Cake:


03:07 German Buttercream
German buttercream is made by adding pastry cream to the creamed butter. This cream is full of rich vanilla. This cream is also known as a 'Creme mousseline'.
This is the cream that goes into the original 'Fraisier cake'. Also, you can use it for macarons, puffs, cupcakes, cakes, etc. The recipe I made increased the amount of butter to use for icing a cake.
Please click the video link below to use this buttercream.
Vanilla Retro Cake:


08:25 Italian Meringue Buttercream
Make this buttercream by whipping egg white meringue added hot sugar syrup. And then keep whipping adding butter. The color is bright, the volume is light, and the texture is silky. Used for macarons, cakes, cupcakes, etc. Also, it is suitable for buttercream flowers. Please click the video below to use this buttercream.
Pink Velvet Cake:


10:25 Swiss Meringue Buttercream
Add sugar to the egg whites and dissolve it warming to 50~60℃
Whip the meringue. And then keep whipping adding butter.
This is light, silky, and fluffy. You may like it since it is not that sweet. It’s a good texture to make very suitable cake icing and is also great for buttercream decorations.
Please click the video below to use this buttercream.
Christmas Cake:

fathima khan : This looks more promising than the classic butter cream with just sugar and butter. It always turns out too sugary for my taste.
lebkha : Italian buttercream is my favourite since it is light, airy, no eggy taste in it, pale, robust and suitable for all kind of stuffing, decoration and coating also can be used for cupcake frosting.
J.K Fitz : This is THE BEST compilation of how to make numerous buttercreams!!! Love it & Thank you Joconde !!
I shared it on my favorite macarons groups fb page and a fb baking group too !!
pknf Pknf : Thank you 4 teaching all the best butter creams to all of the world in these corona pandemic! Your baking is amazing, keep it up! from Johanna, Sweden.
Miss Raex : Thank you so much for this video! As a baker myself, I have been struggling to find the perfect frosting to use as my frosting base. I love how simple you made it look! I would like to try the German Buttercream, seeing as I've made pastry creams for a long time now. I want to use more than just the simple vanilla or chocolate Buttercream frostings. It's time for a change.

Thank you so much!

버터의 모든것! 이것만숙지하세요 (고르는법,보관법,먹는법,마가린차이점)

오늘은 풍미가 풍부한 버터의 종류,보관법,먹는법 알려드릴게요

몸에 해로운 가짜버터 제발 그만사세요
버터 절대 전자레인지에 돌리지마세요!
제발 진짜 버터를 골라주세요!
버터에 들어있는 포화지방이 해롭다고?

자세한 내용은 영상 참고해주세요

▶ 영상이 도움이 되셨다면 구독, 좋아요, 알람 설정 부탁드려요

▶ 혹시라도 잘못된 정보나 궁금하신 사항이 있으시면 댓글 남겨주세요

... 

#butter종류

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

전체 7,688건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.forestryfair2019.or.kr. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz